20/11/2019 20/11/2019 Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20 Νοεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία και πρόσκληση  του Σεβ. Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κου Ιεροθέου  η πρώτη Σύναξη των Ιερέων της νήσου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Μυρίνης. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερο ζεστό κλίμα και είχε χαρακτήρα γνωριμίας του νέου Ποιμενάρχη με τους Ιερείς  του, με τους οποίους...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2019 - 18:11

Πρώτη Ιερατική Σύναξη του Μητροπολίτου Λήμνου

Διαδώστε:
Πρώτη Ιερατική Σύναξη του Μητροπολίτου Λήμνου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20 Νοεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία και πρόσκληση  του Σεβ. Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κου Ιεροθέου  η πρώτη Σύναξη των Ιερέων της νήσου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Μυρίνης. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερο ζεστό κλίμα και είχε χαρακτήρα γνωριμίας του νέου Ποιμενάρχη με τους Ιερείς  του, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και τους χαρακτήρισε πολύτιμους συνεργάτες του στο λατρευτικό και ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Στη συνέχεια ο Σεβ. κος Ιερόθεος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέφτηκε στην Ενορία Θάνου τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής -ιδιαίτερη  πατρίδα του Υφυπουργού Εξωτερικών κου Αντωνίου Διαματάρη-  και επαίνεσε τον εφημέριό της π. Ηλία Λασπατζάκη για την εκεί πολύχρονη διακονία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων