19/06/2023 20/06/2023 Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο και την συνοδεία του, με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων της Λέσβου. Ο Περιφερειάρχης, αφού καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο στη Λέσβο, συζήτησαν θέματα της Λήμνου που άπτονται της Εκκλησίας. Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την...
19 Ιουνίου, 2023 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 6:03

Συνάντηση Μητροπολίτη Λήμνου με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στη Λέσβο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Λήμνου με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στη Λέσβο

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο και την συνοδεία του, με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων της Λέσβου.

Ο Περιφερειάρχης, αφού καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο στη Λέσβο, συζήτησαν θέματα της Λήμνου που άπτονται της Εκκλησίας.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την τιμή να υποδεχτώ στην έδρα της Περιφέρειας μας τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κκ. Ιερόθεο. Έναν φίλο δικό μου, εφημέριο μου στην Αθήνα και φίλο της Λέσβου, έναν άνθρωπο ταπεινό και δίκαιο, με τον οποίον συνεργαζόμαστε άριστα προς όφελος της εκκλησίας και των πιστών».

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος δήλωσε:

«Με πολύ χαρά ευρισκόμενος στο νησί, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κκ. Ιακώβου, για να εορτάσουμε τους εν Λέσβω Αγίους, επισκέφτηκα σήμερα τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Είναι μια επίσκεψη η οποία έπρεπε να έχει γίνει από τριετίας για να συναντήσω εδώ στην έδρα της Περιφέρειας τον παλαιό γνωστό μου από την Κηφισιά κ. Μουτζούρη, με τον οποίον με συνδέουν χρόνια φιλικοί δεσμοί. Με την ευκαιρία αυτή ήθελα να του εκφράσω την εκτίμηση μου, να ανανεώσουμε την αγάπη μεταξύ μας και να του ευχηθώ με την καρδιά μου ο Θεός να του δίνει δύναμη για να εργάζεται για το καλό της Περιφέρειας. Εύχομαι οι Άγιοι της Λέσβου να πολλαπλασιάζουν τις δυνάμεις του καθώς έχει μεγάλο σεβασμό στην εκκλησία, φανερώνει την πίστη του και την ουσιαστική σχέση που έχει με όλους εμάς τους κληρικούς. Τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε και αποδίδουμε και εμείς την τιμή και την εκτίμηση μας στο πρόσωπο του και το έργο του.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων