13/02/2022 14/02/2022 Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά είχε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος στην 88η Στρατιωτική Διοίκηση Λήμνου την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022. Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού ο Υπουργός θέλησε να συναντηθεί με τις Αρχές του νησιού, και η επωφελής συζήτηση μεταξύ τους πραγματοποιήθηκε σε...
13 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2022 - 18:11

Συνάντηση Μητροπολίτη Λήμνου – Υφυπ. Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Λήμνου – Υφυπ. Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά είχε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος στην 88η Στρατιωτική Διοίκηση Λήμνου την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού ο Υπουργός θέλησε να συναντηθεί με τις Αρχές του νησιού, και η επωφελής συζήτηση μεταξύ τους πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα.

Ο Σεβασμιώτατος του προσέφερε, ως αναμνηστικό της επίσκεψης του, μια πολυτελή έκδοση των εκκλησιαστικών κειμηλίων της τοπικής Εκκλησίας με την αφιέρωση να εφοδιάζει ο Θεός τις δυνάμεις του σε κάθε προσπάθεια των αρμοδιοτήτων του. Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός αντιπροσέφερε τιμητικά στον Σεβασμιώτατο την προσωπική του αναμνηστική πλακέτα.

Ο κ. Υπουργός πραγματοποίησε επίσης επισκέψεις, εκτός από το Στρατηγείο της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης, στην έδρα της 130ης Σμηναρχίας Μάχης, στο 88ο Τάγμα Υγειονομικού, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Φρουράς και στον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου.

Όπως δήλωσε, αναχώρησε «με υπερηφάνεια για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται παντού στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά ταυτόχρονα με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό, γιατί όποτε και όπου απαιτηθεί, με υψηλό επαγγελματισμό, αίσθημα καθήκοντος και ανιδιοτέλεια στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων