10/04/2020 10/04/2020 Σήμερα, Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας του Λαγκαδά, Υγειονομικό Υλικό, συγκεκριμένα ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμο νοσηλευτικό υλικό, ευχόμενος ότι η δωρεά αυτή της Ιεράς Μητροπόλεως να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου, κυρίως αυτή την περίοδο λόγω της...
10 Απριλίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 21:19

Δωρεά στο Κέντρο Υγείας από την Ι.Μ. Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Διαδώστε:
Δωρεά στο Κέντρο Υγείας από την Ι.Μ. Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Σήμερα, Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας του Λαγκαδά, Υγειονομικό Υλικό, συγκεκριμένα ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμο νοσηλευτικό υλικό, ευχόμενος ότι η δωρεά αυτή της Ιεράς Μητροπόλεως να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου, κυρίως αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα συνεχάρη τον κ. Διευθυντή και το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, ευχόμενος προς όλους καταλλήλως εν όψει της Εορτής του Πάσχα.

Παράλληλα συνεχίζεται η κατ΄ οίκον διανομή «Δεμάτων Αγάπης» με είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειες της επαρχίας του Λαγκαδά, που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο λόγω των πολλών δυσκολιών που διέρχεται η πατρίδα μας. Η διανομή των Δεμάτων γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και σύμφωνα πάντοτε με τα προβλεπόμενα από τους αρμοδίους φορείς μέτρα υγιεινής και προστασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων