18/09/2019 18/09/2019 Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, εδέχθη εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την τιμητική του κ. Gregory W. Pfleger, Jr., Γενικού Προξένου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από την κ. Ξενια Κοσμίδου, υπεύθυνη Πολιτικών Υποθέσεων του Προξενείου. Κατά την διάρκεια της συναντήσεως συζητήθηκαν επίκαιρα...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 21:41

Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στον Μητρ. Λαγκαδά

Διαδώστε:
Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στον Μητρ. Λαγκαδά

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, εδέχθη εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την τιμητική του κ. Gregory W. Pfleger, Jr., Γενικού Προξένου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από την κ. Ξενια Κοσμίδου, υπεύθυνη Πολιτικών Υποθέσεων του Προξενείου.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα υπό το πρίσμα της Ορθοδόξου Διδασκαλίας, καθώς επίσης και για την Συμβολή της Ορθοδοξίας στην εμπέδωση των μηνυμάτων του Ευαγγελίου, ενώ παράλληλα έγινε και μία ενημέρωση περί της ιστορίας και του έργου της τοπικής Εκκλησίας.

Ακολούθησε μικρή ξενάγηση στου χώρους της Μητροπόλεως, ενώ κατά την διάρκεια της ανταλλαγής των εθιμοτυπικών δώρων, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Πρόξενο την εξ Ύψους δύναμιν προς την καλύτερη και εποικοδομητικότατη επιτέλεσίν των πολυεύθυνων καθηκόντων του, ενώ από την πλευρά του ο κ. Gregory W. Pfleger, Jr., εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θερμή υποδοχή και την εποικοδομητική συζήτηση που προηγήθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων