03/01/2019 03/01/2019 Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε στον μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλεως όπου εκεί είχαν την ευκαιρία όλα τα παιδιά να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να χαρούν, να παίξουν και να τραγουδήσουν τα κάλαντα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε στα παιδιά και μοίρασε δώρα, ενώ...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 21:34

Δώρα και ευχές μοίρασε ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Δώρα και ευχές μοίρασε ο Μητρ. Λαρίσης

Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε στον μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλεως όπου εκεί είχαν την ευκαιρία όλα τα παιδιά να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να χαρούν, να παίξουν και να τραγουδήσουν τα κάλαντα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε στα παιδιά και μοίρασε δώρα, ενώ ευχήθηκε στους ιερείς και στις πρεσβυτέρες τους χρόνια πολλά, να ζούνε και να χαίρονται μέσα στη θαλπωρή της ιερατικής οικογενείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων