27/12/2018 27/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλίας που εδρεύει στη Λάρισα προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του τους ασθενείς αδελφούς μας. Πρωτίστως προσκύνησε τον ανακαινισμένο Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά και ακολούθως έγινε δεκτός από τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Οι χαρούμενες αγωνίστριες από τη ΓΕΧΑ Λαρίσης καθ’ όλη τη...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2018 - 12:57

Ο Μητρ.Λαρίσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλίας που εδρεύει στη Λάρισα προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του τους ασθενείς αδελφούς μας. Πρωτίστως προσκύνησε τον ανακαινισμένο Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά και ακολούθως έγινε δεκτός από τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Οι χαρούμενες αγωνίστριες από τη ΓΕΧΑ Λαρίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της τρίωρης σχεδόν επισκέψεως σκόρπισαν χαρά με τις φωνές τους σε όλους τους θαλάμους ενώ η Διευθύνουσα κ. Κωνσταντίνα Ζησοπούλου είχε ρυθμίσει με κάθε λεπτομέρεια την όλη δράση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων