28/09/2021 28/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, κινητή μονάδα εμβολιασμών θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, προκειμένου όσοι επιθυμούν, ελεύθερα να προσέλθουν και να εμβολιασθούν. “Η κίνηση αυτή της Τοπικής Εκκλησίας” όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση,” αποσκοπεί στην ανάδειξη του μηνύματος του Χριστού...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 21:54

Εμβολιασμός την Κυριακή έξω απο τον Άγιο Αχίλλειο Λαρίσης

Διαδώστε:
Εμβολιασμός την Κυριακή έξω απο τον Άγιο Αχίλλειο Λαρίσης

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, κινητή μονάδα εμβολιασμών θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, προκειμένου όσοι επιθυμούν, ελεύθερα να προσέλθουν και να εμβολιασθούν.

“Η κίνηση αυτή της Τοπικής Εκκλησίας” όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση,” αποσκοπεί στην ανάδειξη του μηνύματος του Χριστού μας, ο οποίος θυσιάστηκε υπέρ της του κόσμου ζωής και σωτηρίας. Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσ-σαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη του σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιο CO-VID-19″.

Η Μητρόπολη παρακαλεί όσους πολίτες αποφασίσουν αφού συμβουλευθούν τον γιατρό τους να εμβολιασθούν, να επικοινωνήσουν με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου στο τηλ. 2410-617685 ή στην ηλεκτρονική δι-εύθυνση [email protected], προκειμένου δηλώνοντας μόνο το όνομά τους να δημιουργηθεί σειρά προτεραιότητας και να παραγγελθεί αντίστοιχος αριθμός εμ-βολίων. Σε κάθε περίπτωση, στην κινητή μονάδα θα υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός εμβολίων, ώστε να καλυφθούν και όσοι δεν επιθυμούν να δηλώσουν το όνομά τους. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την οργάνωση της δράσης, θα καταστραφούν δε ευθύς αμέσως. Κατά τα λοιπά η καταγραφή των εμβολιασμών αποτελεί μέριμνα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Τα εμβόλια που θα πραγματοποιηθούν, μετά από ενημέρωση της 5ης ΥΠΕ, είναι της εταιρείας Pfizer.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων