04/10/2020 05/10/2020 Στην κοιλάδα των Τεμπών μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και έψαλλε τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων της ομάδας του ΠΑΟΚ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020. Κάθε χρόνο διοργανώνεται, τέτοια ημέρα, στο ειδικό διαμορφωμένο μνημείο, επιμνημόσυνη δέηση για την επέτειο μνήμης του τραγικού δυστυχήματος, που πριν από είκοσι ένα χρόνια στέρησε τη...
04 Οκτωβρίου, 2020 - 23:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 - 2:03

Εψάλη το τρισάγιο στους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Διαδώστε:
Εψάλη το τρισάγιο στους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Στην κοιλάδα των Τεμπών μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και έψαλλε τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων της ομάδας του ΠΑΟΚ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται, τέτοια ημέρα, στο ειδικό διαμορφωμένο μνημείο, επιμνημόσυνη δέηση για την επέτειο μνήμης του τραγικού δυστυχήματος, που πριν από είκοσι ένα χρόνια στέρησε τη ζωή των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επέστρεφαν από την Αθήνα μετά από αγώνα της ομάδας τους.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων