08/05/2024 08/05/2024 Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων. “Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για την γενναιοδωρία που επιδείξατε προς το Σύλλογό μας και την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για χορηγία, προκειμένου να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους μαθητές της...
08 Μαΐου, 2024 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2024 - 19:51

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων.

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για την γενναιοδωρία που επιδείξατε προς το Σύλλογό μας και την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για χορηγία, προκειμένου να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους μαθητές της σχολικής μας κοινότητας και στις βιβλιοθήκες όλων των σχολείων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίου Λυκείου) της Αμοργού, καθώς και στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, βιβλία με θέμα την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821”, ανα΄φερει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Παρακάτω η επιστολή:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
6ΘΕΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΗΣ – ΘΟΛΑΡΙΩΝ
ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΗΣ

Αμοργός, 1/5/2024

ΑΠ: 303

Προς : Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου

Σεβασμιώτατε,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για την γενναιοδωρία που επιδείξατε προς το Σύλλογό μας και την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για χορηγία, προκειμένου να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους μαθητές της σχολικής μας κοινότητας και στις βιβλιοθήκες όλων των σχολείων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίου Λυκείου) της Αμοργού, καθώς και στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, βιβλία με θέμα την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.

Η υποστήριξη της προσπάθειάς μας με αυτή την προσφορά σας, μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση για την ιστορική και θρησκευτική σημασία της επετείου της 25ης Μαρτίου, η οποία ήταν ξεχωριστή για τα παιδιά μας. Η πράξη σας αυτή χάρισε όμορφες στιγμές σε όλους μας και μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερη εκτίμηση προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ευχαριστούμε και πάλι για τον τρόπο που συμβάλλετε και στηρίζετε την κοινότητα μας.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλης – Θολαρίων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων