25/02/2024 25/02/2024 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, του Ενοριακού Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Λαρίσης, τελέσθηκε η Ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Προηγήθηκε ο Όρθρος και ακολούθησε η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Ποιμενάρχου μας, παρουσία ιερέων της πόλης. Ο Σεβασμιώτατος κατα τη διάρκεια...
25 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024 - 14:09

Η Ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου Λαρίσης

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου Λαρίσης

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, του Ενοριακού Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Λαρίσης, τελέσθηκε η Ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Προηγήθηκε ο Όρθρος και ακολούθησε η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Ποιμενάρχου μας, παρουσία ιερέων της πόλης. Ο Σεβασμιώτατος κατα τη διάρκεια της Ακολουθίας επεξηγούσε τα τελούμενα.

Ευχήθηκε δε πλούσια την ευλογία του Θεού σε όλους όσους κοπίασαν για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού, όσους κοπίασαν για την προετοιμασία του εγκαινισμού αλλά και τους ευλαβείς χριστιανούς.

 

Διαβάστε ακόμη: Η Κατάθεση των Ιερών Λειψάνων και Εσπερινός των Εγκαινίων του Παρεκκλησίου της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων