20/07/2022 20/07/2022 Στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι προφήτες πέρασαν την ζωή τους διωκόμενοι μέσα σε ποικίλους πειρασμούς. Δεν πρόδωσαν όμως την πίστη και το φρόνιμα και ανεδείχθησαν πραγματικά...
20 Ιουλίου, 2022 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2022 - 21:50

Η Εορτή του Προφήτη Ηλία στη Λάρισα

Διαδώστε:
Η Εορτή του Προφήτη Ηλία στη Λάρισα

Στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι προφήτες πέρασαν την ζωή τους διωκόμενοι μέσα σε ποικίλους πειρασμούς. Δεν πρόδωσαν όμως την πίστη και το φρόνιμα και ανεδείχθησαν πραγματικά σωτήρες του λαού.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Αναπαύσεως των εν Κύπρο τελειωθέντων αδερφών κατα την τουρκική εισβολή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων