27/11/2019 27/11/2019 Στον Ιερό Ναό των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και μίλησε κατά τη διάρκεια του εσπερινού στους εκπαιδευτικούς των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, στην επίσημη εορτή του προστάτου τους Οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος. Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε πρωτίστως χρόνια πολλά και ευλογημένα σε...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 11:18

Ο Μητρ. Λαρίσης ευλογεί τους εργαζομένους Παιδικών Σταθμών  

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαρίσης ευλογεί τους εργαζομένους Παιδικών Σταθμών  

Στον Ιερό Ναό των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και μίλησε κατά τη διάρκεια του εσπερινού στους εκπαιδευτικούς των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, στην επίσημη εορτή του προστάτου τους Οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε πρωτίστως χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους τους εορτάζοντες, μίλησε για τη βιοτή του Αγίου Στυλιανού και τόνισε την αξία της οικογένειας στη σημερινή εποχή, σε μία κοινωνία που δυστυχώς το δημογραφικό της ζήτημα έχει γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας. Κάλεσε όλους τους εργαζομένους των βρεφονηπιακών σταθμών να συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο διότι πλέον από εκείνους εξαρτάται η κοινωνικοποίηση των παιδιών, διότι οι γονείς του «σήμερα», πλέον δεν έχουν χρόνο για τα παιδιά τους.

Περαίνοντας τον λόγο του, συνεχάρη την υπεύθυνη των παιδικών σταθμών και των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου Στυλιανού στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων