20/03/2019 20/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας κ. Γεώργιο Μπλιούμη στο Πεντάγωνο για να τον συγχαρεί και να του ευχηθεί για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Ο κ. Αρχηγός καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και είχε μία πολύωρη συνομιλία μαζί του για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Ο...
20 Μαρτίου, 2019 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2019 - 10:02

Ο Μητρ.Λαρίσης στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας κ. Γεώργιο Μπλιούμη στο Πεντάγωνο για να τον συγχαρεί και να του ευχηθεί για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Ο κ. Αρχηγός καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και είχε μία πολύωρη συνομιλία μαζί του για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Ο κ. Ιερώνυμος προσέφερε στον κ. Αρχηγό μία εικόνα του πολιούχου και προστάτου της Μητροπόλεως μας Αγίου Αχιλλίου ενώ με την σειρά του ο κ. Μπλιούμης μία εικόνα του Αρχαγγέλου και το έμβλημα του ΓΕΑ. Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης στο περιθώριο της συνάντησης είχε τη χαρά να έλθει σε επαφή και με άλλους Λαρισαίους επιτελείς που υπηρετούν στο Αρχηγείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων