31/05/2019 31/05/2019 Την Πέμπτη 30 Μαϊου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις Λάρισας) πραγματοποιήθηκε η τελετή Αναγόρευσης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέροντα Ναϊρόμπι, Υπέρτιμου και Έξαρχου Κένυας κ. Μακαρίου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε: Προσφώνηση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέροντα Ναΐρόμπι, Υπέρτιμου και Έξαρχου Κένυας κ....
31 Μαΐου, 2019 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2019 - 13:55

O Μητρ. Ναϊρόμπι κ. Μακάριος επίτιμος Διδακτορας του Τμ. Ιατρικής

Διαδώστε:
O Μητρ. Ναϊρόμπι κ. Μακάριος επίτιμος Διδακτορας του Τμ. Ιατρικής

Την Πέμπτη 30 Μαϊου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις Λάρισας) πραγματοποιήθηκε η τελετή Αναγόρευσης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέροντα Ναϊρόμπι, Υπέρτιμου και Έξαρχου Κένυας κ. Μακαρίου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε:

  • Προσφώνηση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέροντα Ναΐρόμπι, Υπέρτιμου και Έξαρχου Κένυας κ. Μακαρίου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ζήση Μαμούρη.
  • «Έπαινος» προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γέροντα Ναΐρόμπι, Υπέρτιμο και Έξαρχο Κένυας κ. Μακάριο από τους Καθηγητές του Τμήματος Ιατρικής, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και Ματθαίο Σπελέτα.
  • Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα.
  • Επίδοση των Τίτλων και του Διασήμου του Τμήματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα.
  • Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Η πορεία της ιεραποστολής σήμερα: επισημάνσεις, προκλήσεις και προοπτικές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων