26/02/2023 27/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη την Κυριακή της Τυρινής, 26 Φεβρουαρίου 2023, στην Καλαμπάκα και λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος για την ονομαστική εορτή του οικείου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου. Στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο έλαβαν μέρος οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Άρτης κ. Καλλίνικος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ....
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 2:51

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην Καλαμπάκα για τα ονομαστήρια του Σταγών Θεοκλήτου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στην Καλαμπάκα για τα ονομαστήρια του Σταγών Θεοκλήτου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη την Κυριακή της Τυρινής, 26 Φεβρουαρίου 2023, στην Καλαμπάκα και λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος για την ονομαστική εορτή του οικείου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

Στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο έλαβαν μέρος οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Άρτης κ. Καλλίνικος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο εορτάζων κ. Θεόκλητος.

Προ της απολύσεως ο κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς για την ευλογητή τους παρουσία, καθώς και όλον τον ιερό κλήρο, τις μοναστικές αδελφότητες, τους Άρχοντες και τον λαό και ευχήθηκε σε όλους καλή Σαρακοστή και να έχουν την ευλογία του Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου στη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσπερινός ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων