23/10/2021 09/11/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος Μουάνζα, προερχόμενος από την Τανζανία, ενημέρωσε για το επιτελούμενο έργο στην Μητρόπολη του, ενώ ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης υποσχέθηκε την κατά το δυνατό ενίσχυση της ιεραποστολικής προσπάθειας. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο κ....
23 Οκτωβρίου, 2021 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 22:55

Επίσκεψη Μητροπολίτη Μουάνζα στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Μουάνζα στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος Μουάνζα, προερχόμενος από την Τανζανία, ενημέρωσε για το επιτελούμενο έργο στην Μητρόπολη του, ενώ ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης υποσχέθηκε την κατά το δυνατό ενίσχυση της ιεραποστολικής προσπάθειας. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο κ. Σωτήριος Μουντζούρης, Πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πορεία Αγάπης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων