13/02/2020 13/02/2020 Ιερατική σύναξη, για τον μήνα Φεβρουάριο, συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Μελισσοχωρίου.  Ο σεπτός Ποιμενάρχης, παίρνοντας αφορμή από την Επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς τον Τιμόθεον, μίλησε περί νηστείας και πνευματικής πατρότητας, τονίζοντας ότι πορευόμασθε στην περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής με αγαπητική διάθεση ευχαριστίας, ουσιαστική-προσευχητική...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 16:33

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους ιερείς

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους ιερείς

Ιερατική σύναξη, για τον μήνα Φεβρουάριο, συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Μελισσοχωρίου. 

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, παίρνοντας αφορμή από την Επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς τον Τιμόθεον, μίλησε περί νηστείας και πνευματικής πατρότητας, τονίζοντας ότι πορευόμασθε στην περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής με αγαπητική διάθεση ευχαριστίας, ουσιαστική-προσευχητική σχέση με τον Θεό, ελεημοσύνη, περιορισμό της τροφής, καθαρότητα της καρδιάς μας, μετάνοια και εξομολόγηση.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος, ενώ ο Σεβασμιώτατος, προ του τέλους, ενημέρωσε τους κληρικούς για θέματα ποιμαντικά και διοικητικά της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων