30/01/2020 30/01/2020 Το 15ο Γυμνάσιο στη Λάρισα και το Ενιαίο Γυμνάσιο-Λύκειο στη Νίκαια επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ανήμερα της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, κατόπιν προσκλήσεως των διευθυντών αυτών. Ο σεπτός Ποιμενάρχης τέλεσε την ακολουθία της αρτοκλασίας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα, ευχαρίστησε την ακαδημαϊκή κοινότητα για την πρόσκληση, μίλησε στα παιδιά για...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 16:49

Οι μαθητές υποδέχτηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι μαθητές υποδέχτηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

Το 15ο Γυμνάσιο στη Λάρισα και το Ενιαίο Γυμνάσιο-Λύκειο στη Νίκαια επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ανήμερα της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, κατόπιν προσκλήσεως των διευθυντών αυτών.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης τέλεσε την ακολουθία της αρτοκλασίας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα, ευχαρίστησε την ακαδημαϊκή κοινότητα για την πρόσκληση, μίλησε στα παιδιά για τη ζωή και το έργο των εορταζομένων Αγίων και ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, ενώ συνεχάρη τους καθηγητές για το έργο που επιτελούν.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων