11/04/2019 11/04/2019     “Πλημμύρισε” από παιδιά ο ιερός ναός στον Πυργετό Λαρίσης. Τα μικρά αγγελούδια με τις παιδικές; φωνούλες τους δημιούργησαν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην Εκκλησία, ενώ πρόσεχαν τα τελούμενα κατά τη διάρκεια της ακολουθίας. Πιο συγκεκρριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργετού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία....
11 Απριλίου, 2019 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2019 - 17:55

“Πλημμύρισε” από παιδιά ο ναός του Πυργετού Λαρίσης

Διαδώστε:
“Πλημμύρισε” από παιδιά ο ναός του Πυργετού Λαρίσης

    “Πλημμύρισε” από παιδιά ο ιερός ναός στον Πυργετό Λαρίσης. Τα μικρά αγγελούδια με τις παιδικές; φωνούλες τους δημιούργησαν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην Εκκλησία, ενώ πρόσεχαν τα τελούμενα κατά τη διάρκεια της ακολουθίας. Πιο συγκεκρριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργετού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου, των ενοριτών αλλά και πολλών παιδιών όλων των βαθμίδων της εκπαιδεύσεως, ο Ποιμενάρχης εξήγησε πρωτίστως τα τελούμενα της Προηγιασμένης, ενώ κάλεσε όλους τους πιστούς να αγωνίζονται, ούτως ώστε η ζωή μας καθημερινά να είναι ένας αγώνας μίμησης των Αγίων, ένας αγώνας διαρκής εξέτασης ενώπιον του Τριαδικού Θεού. Περαίνοντας τον λόγο του, ευχαρίστησε τον Αρχιερατικό επίτροπο και εφημέριο της περιοχής π. Αλέξανδρο Ρούσσα για την τεράστια προσφορά του αλλά και όλο το εκκλησίασμα, ενώ ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας Τεσσαρακοστής και καλό Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων