05/12/2019 05/12/2019 Το Λαογραφικό Μουσείο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να δει από κοντά τις προεργασίες που γίνονται για τα επερχόμενα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα, παραμονή της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, στο πλαίσιο της εορτής της εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Η έκθεση- «Εκκλησία: Τέχνη και Λαϊκή Λατρεία», θα είναι...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2019 - 11:51

Στο Λαογραφικό Μουσείο o Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Στο Λαογραφικό Μουσείο o Μητρ. Λαρίσης

Το Λαογραφικό Μουσείο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να δει από κοντά τις προεργασίες που γίνονται για τα επερχόμενα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα, παραμονή της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, στο πλαίσιο της εορτής της εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Η έκθεση- «Εκκλησία: Τέχνη και Λαϊκή Λατρεία», θα είναι αφιερωμένη στα βυζαντινά μνημεία από τον 18ο έως και τον 20ο αιώνα και θα εκτεθούν κειμήλια από ναούς της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας.

Η Διευθύντρια του λαογραφικού μουσείου κ. Φανή Καλοκαιρινού ξενάγησε τον σεπτόΠοιμενάρχη στους χώρους της εκθέσεως και τον ευχαρίστησε και εκ μέρους των εργαζομένων του Μουσείου για την άριστη συνεργασία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων