10/08/2020 10/08/2020 Στην ακολουθία του Εσπερινού και ακολούθως, της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Γλαύκης. Στις ιερές ακολουθίες προσήλθαν οι πιστοί της ευλογημένης ενορίας του Δήμου Κιλελέρ, προσκύνησαν ευλαβικά την εικόνα της Θεομήτορος και έλαβαν την ευλογία του σεπτού μας Ποιμενάρχου....
10 Αυγούστου, 2020 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2020 - 10:17

Στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Γλαύκης

Διαδώστε:
Στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Γλαύκης

Στην ακολουθία του Εσπερινού και ακολούθως, της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Γλαύκης.

Στις ιερές ακολουθίες προσήλθαν οι πιστοί της ευλογημένης ενορίας του Δήμου Κιλελέρ, προσκύνησαν ευλαβικά την εικόνα της Θεομήτορος και έλαβαν την ευλογία του σεπτού μας Ποιμενάρχου.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο της ενορίας και αρχιερατικό επίτροπο Πλατυκάμπου π. Γεώργιο Τάχατο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων