04/11/2019 04/11/2019 Με την δημοσιογραφική ομάδα των εκπαιδευτηρίων της δ. Μαίρης Ράπτου συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο ενοριακό παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου, το οποίο τιμάται στον Άγιο Αθανάσιο, Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Τα παιδιά συνοδεύονταν από την καθηγήτρια τους κα Χρυσούλα Ζαγκότη, η οποία είχε προετοιμάσει κατάλληλα τους μαθητές της και όλοι μαζί πραγματοποίησαν...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019 - 13:33

Συνέντευξη του Μητρ. Λαρίσης σε μικρούς Δημοσιογράφους

Διαδώστε:
Συνέντευξη του Μητρ. Λαρίσης σε μικρούς Δημοσιογράφους

Με την δημοσιογραφική ομάδα των εκπαιδευτηρίων της δ. Μαίρης Ράπτου συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο ενοριακό παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου, το οποίο τιμάται στον Άγιο Αθανάσιο, Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

Τα παιδιά συνοδεύονταν από την καθηγήτρια τους κα Χρυσούλα Ζαγκότη, η οποία είχε προετοιμάσει κατάλληλα τους μαθητές της και όλοι μαζί πραγματοποίησαν έναν εποικοδομητικό και ζωντανό διάλογο με τον σεπτό Ποιμενάρχη μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων