24/04/2020 24/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος έστειλε επιστολή στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στην οποία τον ευχαριστεί για την συμπαράσταση και τη δημόσια τοποθέτησή του σε σχέση με την πρόσφατη περιπέτειά του. “Mέσα στην πρωτόγνωρη και κάποτε τεχνητώς επικρατούσα ατμόσφαιρα ζόφου, η οποία μας έχει επιβληθεί με αφορμή...
24 Απριλίου, 2020 - 13:17

Το “ευχαριστώ” του Μητρ. Κερκύρας στον Μητρ. Λαρίσης για την συμπαράσταση

Διαδώστε:
Το “ευχαριστώ” του Μητρ. Κερκύρας στον Μητρ. Λαρίσης για την συμπαράσταση

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος έστειλε επιστολή στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στην οποία τον ευχαριστεί για την συμπαράσταση και τη δημόσια τοποθέτησή του σε σχέση με την πρόσφατη περιπέτειά του.

“Mέσα στην πρωτόγνωρη και κάποτε τεχνητώς επικρατούσα ατμόσφαιρα ζόφου, η οποία μας έχει επιβληθεί με αφορμή την καραντίνα, οι σκέψεις και τα λόγια σας απέπνεαν δρόσον ουράνιον και πνευματικήν, ενισχύοντας τον αγώνα και την ομολογία μου” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος.

Δείτε την επιστολή του: 

Δείτε πατώντας ΕΔΩ τι είχε πει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης για τον Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων