22/02/2020 22/02/2020 Στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο της Λάρισας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου. Ο σεπτός Ποιμενάρχης, μετά το πέρας του τρισαγίου, συλλυπήθηκε τους συγγενείς των κεκοιμημένων αδελφών μας και ευχήθηκε προς αυτούς να κρατήσουν άσβεστη την μνήμη των προσφιλών τους προσώπων...
22 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2020 - 13:29

Τρισάγιο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαρίσης

Διαδώστε:
Τρισάγιο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαρίσης

Στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο της Λάρισας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, μετά το πέρας του τρισαγίου, συλλυπήθηκε τους συγγενείς των κεκοιμημένων αδελφών μας και ευχήθηκε προς αυτούς να κρατήσουν άσβεστη την μνήμη των προσφιλών τους προσώπων που έπεσαν στα πεδία των μαχών υπέρ πίστεως και πατρίδος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων