12/02/2023 12/02/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αρμενίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή ΙΖ´ Λουκά, 12 Φεβρουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του μέχρι πρότινος Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιερωνύμου Γουλιώτη. Στην προσφώνησή...
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2023 - 18:27

Χειροτονία Πρεσβυτέρου και Θυρανοίξια παρεκκλησίου στο Αρμένιο Λάρισας

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου και Θυρανοίξια παρεκκλησίου στο Αρμένιο Λάρισας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αρμενίου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή ΙΖ´ Λουκά, 12 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του μέχρι πρότινος Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιερωνύμου Γουλιώτη. Στην προσφώνησή του προς τον χειροτονούμενο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος του ευχήθηκε να μιμείται τον πατέρα της παραβολής του ασώτου.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα Θυρανοίξια του νέου Παρεκκλησίου της Ενορίας προς τιμήν της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής της Μυροφόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων