19/10/2018 02/11/2018 Το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά να πάρουν τα ποδήλατά τους την ερχόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και να συμμετάσχουν σε μία αλλιώτικη Ποδηλατάδα. Με αφετηρία τον χώρο στάθμευσης (parking) πίσω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, τα ποδήλατα θα ξεκινήσουν όλα μαζί στις...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2018 - 14:55

Οι Λευκαδίτες νέοι οργανώνουν Ποδηλατάδα

Διαδώστε:
Οι Λευκαδίτες νέοι οργανώνουν Ποδηλατάδα

Το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά να πάρουν τα ποδήλατά τους την ερχόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και να συμμετάσχουν σε μία αλλιώτικη Ποδηλατάδα. Με αφετηρία τον χώρο στάθμευσης (parking) πίσω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, τα ποδήλατα θα ξεκινήσουν όλα μαζί στις 11.30 π.μ. για μία βόλτα σε τρία εξωκλήσια του όμορφου νησιού. Πρώτος σταθμός, το εξωκλήσι του Αη-Γιάννη του Αντζούση, στην ομώνυμη παραλία. Στη συνέχεια, το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας και κατόπιν της Παναγίας των Βλαχερνών στον Κάμπο της Λευκάδας. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων