18/12/2018 18/12/2018 Το νέο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της πόλεως της Λευκάδος επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτ π. Αθανάσιο Κοσμά. Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους του κτηρίου του νέου Νοσοκομείο και συνομίλησε με τους αρμόδιους κατασκευαστές οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πορεία των έργων. Αξίζει να αναφερθεί ότι...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 21:16

Ο Μητρ. Λευκάδος στο νέο Νοσοκομείο της πόλης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λευκάδος στο νέο Νοσοκομείο της πόλης

Το νέο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της πόλεως της Λευκάδος επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτ π. Αθανάσιο Κοσμά.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους του κτηρίου του νέου Νοσοκομείο και συνομίλησε με τους αρμόδιους κατασκευαστές οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πορεία των έργων. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ακίνητο επί του οποίου ανηγέρθη το νέο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της πόλεως αποτελεί ευγενή δωρεά της Ιεράς Μητροπόλεώς  και σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπεται να αρχίσει την λειτουργία του το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους εξυπηρετώντας παράλληλα με την Λευκάδα και τις γύρω περιοχές της Βόνιτσας, της Πλαγιάς και της Πρέβεζας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων