20/01/2019 20/01/2019 Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς Λευκάδος και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συνδιοργανώνουν Ημερίδα, με θέμα: «Ο Ξένος στη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών» την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 – 8.00 μ.μ. στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως...
20 Ιανουαρίου, 2019 - 16:15

«Ο Ξένος στη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών»

Διαδώστε:
«Ο Ξένος στη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών»

Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς Λευκάδος και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συνδιοργανώνουν Ημερίδα, με θέμα: «Ο Ξένος στη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών» την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 – 8.00 μ.μ. στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης «Καταφυγή», στην πόλη της Λευκάδας (παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο ή πρώην ΝΕΛΕ – οδ. Μεγανησίου 5 – πλησίον Κεντρικής Πλατείας, έναντι Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου).

Το θέμα θα εισηγηθεί ο εκλεκτός ομιλητής και συγγραφέας κ. Χρυσόστομος Σταμούλης, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων