04/03/2020 04/03/2020 ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Γίνεται γνωστό ότι, με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου κ. Θεοφίλου, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ, ΩΡΑ 9.00 – 9.45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ θα ψάλλεται δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο χάριν των...
04 Μαρτίου, 2020 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2020 - 18:40

Δεύτερη ακολουθία Χαιρετισμών στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Λευκάδος

Διαδώστε:
Δεύτερη ακολουθία Χαιρετισμών στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Λευκάδος

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Γίνεται γνωστό ότι, με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου κ. Θεοφίλου, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ, ΩΡΑ 9.00 – 9.45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ θα ψάλλεται δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο χάριν των μαθητών, των εργαζομένων και όσων ακόμη επιθυμούν να συμψάλουν προς την Κοινή Μητέρα όλων μας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων