07/05/2024 09/05/2024 Λαχτάρισαν οι προσκυνητές που πήγαν το πρωί της Τρίτης της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2024, στο όρος Κάκαβος της Λήμνου, προκειμένου να συμμετέχουν στην πανήγυρη του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας της Κακαβιώτισσας, της μοναδικής εκκλησίας στον κόσμο χωρίς σκεπή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του limnoslive.gr, μετά τη Θεία Λειτουργία, κατά την αναχώρησή των τελευταίων κατά την κάθοδο...
07 Μαΐου, 2024 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2024 - 0:24

Λήμνος: Φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο κοντά στην Παναγία Κακαβιώτισσα

Διαδώστε:
Λήμνος: Φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο κοντά στην Παναγία Κακαβιώτισσα

Λαχτάρισαν οι προσκυνητές που πήγαν το πρωί της Τρίτης της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2024, στο όρος Κάκαβος της Λήμνου, προκειμένου να συμμετέχουν στην πανήγυρη του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας της Κακαβιώτισσας, της μοναδικής εκκλησίας στον κόσμο χωρίς σκεπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του limnoslive.gr, μετά τη Θεία Λειτουργία, κατά την αναχώρησή των τελευταίων κατά την κάθοδο τους από το βουνό παρατήρησαν φωτιά σε αστιβιές.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 9 άνδρες, πέρα από την αρχική προσπάθεια κατάσβεσης ακόμη και με ζακέτες από τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν εκεί, για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυρίνας, και διερευνώνται οι αιτίες της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων