12/02/2020 12/02/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο, επισκέφθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως το πρωί της Δευτέρας, 10 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. του παραρτήματος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών στρατού. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τόσο ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Κοντομίχης όσο και τα μέλη του Δ.Σ. είχαν έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον Σεβασμιώτατο εκθέτοντας μεταξύ άλλων...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 14:46

Στον Μητροπολίτη Λευκάδος Απόστρατοι Αξιωματικοί του στρατού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λευκάδος Απόστρατοι Αξιωματικοί του στρατού

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο, επισκέφθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως το πρωί της Δευτέρας, 10 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. του παραρτήματος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών στρατού.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τόσο ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Κοντομίχης όσο και τα μέλη του Δ.Σ. είχαν έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον Σεβασμιώτατο εκθέτοντας μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την σύσταση καθώς και τη δράση του παραρτήματος στην Λευκάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων