30/04/2022 30/04/2022 Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού εψάλη το απόγευμα της Παρασκευής, 29 Απριλίου 2022 στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λευκάδος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της επίσημης διακήρυξης από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος της αγιότητος του Μητροπολίτου Αγχιάλου Ευγενίου (Καραβία) του Ιθακησίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ....
30 Απριλίου, 2022 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2022 - 17:25

Πρώτος Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Ιερομάρτυρος Ευγενίου στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Πρώτος Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Ιερομάρτυρος Ευγενίου στη Λευκάδα

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού εψάλη το απόγευμα της Παρασκευής, 29 Απριλίου 2022 στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λευκάδος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της επίσημης διακήρυξης από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος της αγιότητος του Μητροπολίτου Αγχιάλου Ευγενίου (Καραβία) του Ιθακησίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Θεοφίλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων