01/10/2018 11/10/2018 Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο χωριό Λαγκάδα, του Δήμου Δυτικής Μάνης. Ο Σεβασμιώτατος στη συνέχεια επισκέφθηκε τον υπό ανακαίνιση Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην πλατεία της Λαγκάδας, ναό του 14ου αιώνος, όπου ο υπεύθυνος...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:39

Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Ι.Ν. Εισοδίων Λαγκάδας

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Ι.Ν. Εισοδίων Λαγκάδας

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο χωριό Λαγκάδα, του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ο Σεβασμιώτατος στη συνέχεια επισκέφθηκε τον υπό ανακαίνιση Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην πλατεία της Λαγκάδας, ναό του 14ου αιώνος, όπου ο υπεύθυνος αρχαιολόγος τον ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ολοκλήρωσε την πρώτη επίσκεψή του στο χωριό, επισκεπτόμενος οικογένειες που κατοικούν εκεί, μοιράζοντας εικονίτσες ως ευλογία στα μικρά παιδιά του χωριού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων