04/10/2018 11/10/2018 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα της Γερουσίας, στην παλαιά Βουλή, η εκδήλωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, για την εορτή του προστάτου του Δικαστικού σώματος, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ‘, με θέμα ”Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας και Κανονικό...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 7:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:31

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα της Γερουσίας, στην παλαιά Βουλή, η εκδήλωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, για την εορτή του προστάτου του Δικαστικού σώματος, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ‘, με θέμα ”Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας και Κανονικό Δίκαιο”.

Νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων