19/11/2018 19/11/2018 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οι Ιερές Μητροπόλεις Μονεμβασίας και Σπάρτης και Μάνης και η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας διοργανώνουν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου” του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας την ενημερωτική εκδήλωση με...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 10:15

“Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”

Διαδώστε:
“Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οι Ιερές Μητροπόλεις Μονεμβασίας και Σπάρτης και Μάνης και η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας διοργανώνουν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου” του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ”Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της εκστρατείας ”ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοπίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, κα Έλενα Ράπτη, ο δικηγόρος κα Βερονίκη Λέκκα, η ψυχολόγος κα Σταυρούλα Μητρούση και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για γονείς και παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων