31/10/2019 31/10/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, όπου κατόπιν προσκλήσεως του νέου Διοικητού, Υπαστυνόμου Α’ κ. Βασιλάκου, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού Λακωνίας κ. Τσιγαρίδη, των αξιωματικών και του πολιτικού προσωπικού της υπηρεσίας. Απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους, ο Σεβ. Ποιμενάρχης, μίλησε για την αξία της έννοιας...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 22:02

Αγιασμός στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, όπου κατόπιν προσκλήσεως του νέου Διοικητού, Υπαστυνόμου Α’ κ. Βασιλάκου, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού Λακωνίας κ. Τσιγαρίδη, των αξιωματικών και του πολιτικού προσωπικού της υπηρεσίας.

Απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους, ο Σεβ. Ποιμενάρχης, μίλησε για την αξία της έννοιας της ασφάλειας και της δημόσιας τάξης, ενώ παράλληλα τους πρόσφερε ένα τόμο Αγίας Γραφής, τον οποίο μετά μεγάλης χαράς αποδέχθηκαν όλοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων