02/09/2022 02/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε στο Γραφείο του την ευσεβή οικογένεια του κ. Γεωργίου Σιφναίου μετά της συζύγου του κας Ευγενίας και των δύο τέκνων τους, των μαθητών Σεραφείμ και Βασίλη, που ήλθαν από την Σητεία της Ανατολικής Κρήτης προκειμένου να λάβουν την ευλογία του και να παραμείνουν για ολίγες ημέρες στη...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 21:48

Επίσκεψη από την Σητεία Κρήτης στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη από την Σητεία Κρήτης στον Μητροπολίτη Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε στο Γραφείο του την ευσεβή οικογένεια του κ. Γεωργίου Σιφναίου μετά της συζύγου του κας Ευγενίας και των δύο τέκνων τους, των μαθητών Σεραφείμ και Βασίλη, που ήλθαν από την Σητεία της Ανατολικής Κρήτης προκειμένου να λάβουν την ευλογία του και να παραμείνουν για ολίγες ημέρες στη Μάνη.

Αφού ξεναγήθηκαν στο Επισκοπείο, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα πνευματική συζήτηση προς ψυχική ωφέλεια και χριστιανική οικοδομή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων