17/04/2019 17/04/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης, κ. Χρυσόστομος, απέστειλε στον Καρδινάλιο των Παρισίων και στον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα σχετική επιστολή στην οποία εκφράζει την θλίψη του για το τραγικό γεγονός της πυρκαιάς στον περίφημο Ιερό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, που αποτελεί μνημείο της χριστιανικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Γαλλίας και ολόκληρης της Ευρώπης, ευχόμενος...
17 Απριλίου, 2019 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2019 - 16:39

Επιστολή Σεβασμιωτάτου Μάνης προς Παρίσι

Διαδώστε:
Επιστολή Σεβασμιωτάτου Μάνης προς Παρίσι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης, κ. Χρυσόστομος, απέστειλε στον Καρδινάλιο των Παρισίων και στον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα σχετική επιστολή στην οποία εκφράζει την θλίψη του για το τραγικό γεγονός της πυρκαιάς στον περίφημο Ιερό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, που αποτελεί μνημείο της χριστιανικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Γαλλίας και ολόκληρης της Ευρώπης, ευχόμενος γρήγορη αποκατάσταση της καταστροφής ώστε να αποκτήσει και πάλιν την αίγλη του ο ιστορικός αυτός Ναός.

Όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Μάνης στην ανακοίνωσή της, στη σχετική επιστολή ο Σεβασμιώτατος, «εκφράζει την θλίψη του για το τραγικό γεγονός της πυρκαιάς στον περίφημο Ιερό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, που αποτελεί μνημείο της χριστιανικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Γαλλίας και ολόκληρης της Ευρώπης, ευχόμενος γρήγορη αποκατάσταση της καταστροφής, ώστε να αποκτήσει και πάλιν την αίγλη του ο ιστορικός αυτός Ναός».

 

ΠΗΓΗ: Ιερά Μητρόπολη Μάνης / Τοπικό Ειδησεογραφικό apela.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων