08/03/2019 08/03/2019 Στο Επισκοπείο δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, τους Διοικητές κ. Κρητικό και κ. Βασιλάκο και τους Υποδιοικητές κ. Παναγιωταράκο και κα Γατέα, των Αστυνομικών Τμημάτων Γυθείου και Αρεόπολης αντίστοιχα και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν εν γένει την ασφάλεια των πολιτών, και κυρίως την προστασία των νέων...
08 Μαρτίου, 2019 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2019 - 10:26

“Ευεργετική η επίδραση της χριστιανικής διδασκαλίας στην ειρηνική συμβίωση των πολιτών”

Διαδώστε:
“Ευεργετική η επίδραση της χριστιανικής διδασκαλίας στην ειρηνική συμβίωση των πολιτών”

Στο Επισκοπείο δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, τους Διοικητές κ. Κρητικό και κ. Βασιλάκο και τους Υποδιοικητές κ. Παναγιωταράκο και κα Γατέα, των Αστυνομικών Τμημάτων Γυθείου και Αρεόπολης αντίστοιχα και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν εν γένει την ασφάλεια των πολιτών, και κυρίως την προστασία των νέων από κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά. Αντηλλάγησαν απόψεις και ο Σεβασμιώτατος ειδικώς ανεφέρθη στην ευεργετική επίδραση της χριστιανικής διδασκαλίας στην ειρηνική και ορθή κοινωνική συμβίωση των πολιτών.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε δείπνο στους επισκέπτες του στο οποίο και παρεκάθισε και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. Συμεών Λαμπρινάκος.

Τέλος, ο Σεβ. προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο της συνάντησης αυτής βιβλία πνευματικού προβληματισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων