25/11/2021 25/11/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, που πέρασε κορωνοϊό, έχει εξέλθει εδώ και 10 μέρες από το νοσοκομείο και βρίσκεται στην οικία του, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος, που εκφράζει τις ευχαριστίες του για το αμέριστο ενδιαφέρον όλων, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του εντός ολίγων ημερών.  Υπενθυμίζεται πως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 13:33

Καλά στην υγεία του ο Μητροπολίτης Μάνης

Διαδώστε:
Καλά στην υγεία του ο Μητροπολίτης Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, που πέρασε κορωνοϊό, έχει εξέλθει εδώ και 10 μέρες από το νοσοκομείο και βρίσκεται στην οικία του, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος, που εκφράζει τις ευχαριστίες του για το αμέριστο ενδιαφέρον όλων, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του εντός ολίγων ημερών. 

Υπενθυμίζεται πως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης είχε διασωληνωθεί στις 24 Οκτωβρίου 2021, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λόγω πνευμονίας, που δημιουργήθηκε εξαιτίας κορωνοϊού, αλλά και των χρόνιων νοσημάτων που επιβάρυναν την κατάστασή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων