13/05/2021 13/05/2021 Ο Σεβασμιώατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος χαιρέτησε με μήνυμά του την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών της 12ης Μαϊου. “Με αισθήματα ιδιαίτερης τιμής χαιρετίζω την σημερινή ημέρα (12 Μαίου) εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτικού Προσωπικού και εύχομαι ο Αναστάς Κύριος ο και Ιατρός ψυχών και σωμάτων να ευλογεί, ενδυναμώνει, προστατεύει και χαριτώνει κάθε Νοσηλευτή-τρια στο δύσκολο έργο που...
13 Μαΐου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 19:12

Ο Κύριος να ευλογεί και χαριτώνει κάθε Νοσηλευτή

Διαδώστε:
Ο Κύριος να ευλογεί και χαριτώνει κάθε Νοσηλευτή

Ο Σεβασμιώατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος χαιρέτησε με μήνυμά του την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών της 12ης Μαϊου. “Με αισθήματα ιδιαίτερης τιμής χαιρετίζω την σημερινή ημέρα (12 Μαίου) εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτικού Προσωπικού και εύχομαι ο Αναστάς Κύριος ο και Ιατρός ψυχών και σωμάτων να ευλογεί, ενδυναμώνει, προστατεύει και χαριτώνει κάθε Νοσηλευτή-τρια στο δύσκολο έργο που επιτελεί” ανέφερε ο Σεβασμιώτατος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων