23/01/2024 23/01/2024 Στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου του ωραίου και ορεινού χωριού Βαχός, (8χλμ. από την Αρεόπολη) μετέβη στις 21 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ και τέλεσε την Θεία Λειτουργία κηρύττοντας και τον θείο λόγο με θέμα την αξία της αρετής της ευγνωμοσύνης. Γι’όλα, σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη, είχε μεριμνήσει ο εφημέριος της...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 13:26

Ο Μητροπολίτης Μάνης για την αξία της αρετής της ευγνωμοσύνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης για την αξία της αρετής της ευγνωμοσύνης

Στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου του ωραίου και ορεινού χωριού Βαχός, (8χλμ. από την Αρεόπολη) μετέβη στις 21 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ και τέλεσε την Θεία Λειτουργία κηρύττοντας και τον θείο λόγο με θέμα την αξία της αρετής της ευγνωμοσύνης.

Γι’όλα, σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη, είχε μεριμνήσει ο εφημέριος της ενορίας π. Ευάγγελος Γκούμας.

Από τον Σεβασμιώτατο διενεμήθη στους πιστούς ένα «Προσευχητάριο» προσφορά του δασκάλου κ. Γεωργίου Μαρουλάκου, λακωνικής καταγωγής.

Μετά το πέρας της Θεία Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαχιωτών Λακωνίας.

Ακολούθησαν ομιλίες, ευχές και παραδοσιακό κέρασμα από τον Σύλλογο.

Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αν. Μάνης κ.κ. Λυροφώνη, Δρακουλάκου, Καπασούρης – Σεψάκος και Λαμπρινάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα Χωρικού Σχεδιασμού & Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας κ. Τζινιέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τζινάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κουμεντάκος, Κατσαφάδος, Χριστοδουλάκος και Καλαποθαράκος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Βαχιωτών Λακωνίας και Πρόεδρος της Τ.Κ. Βαχού κα Μιχαλακάκου.

Θεία Λειτουργία στο Βαχό Ανατολικής Μάνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων