26/02/2024 26/02/2024 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ παρέστη στις 24 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Λακωνίας στο Γύθειο και στη τελετή απονομής των Βραβείων Επιχειρηματικότητας για το 2024 όπου και ευλόγησε και την Βασιλόπιτα. Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ιω. Παναρίτη και τους συνεργάτες του ως και τις βραβευθείσες επιχειρήσεις και τόνισε...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 15:47

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Επιμελητήριο Λακωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Επιμελητήριο Λακωνίας

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ παρέστη στις 24 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Λακωνίας στο Γύθειο και στη τελετή απονομής των Βραβείων Επιχειρηματικότητας για το 2024 όπου και ευλόγησε και την Βασιλόπιτα.

Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ιω. Παναρίτη και τους συνεργάτες του ως και τις βραβευθείσες επιχειρήσεις και τόνισε την αξία της φιλοπονίας και του επιχειρείν σ’ όλους τους τομείς και κατέληξε με τα εξής: «Το «εργάζεθαι» είναι θεία εντολή. Η αργία είναι μήτηρ λιμού και αδελφή της κλοπής. Ας παραδειγματιστούμε από τον μήρκηκα και την μέλισσα και ας αφήσουμε τον οκνηρία μακριά.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος πρότεινε με την συνεγασία της αρμοδίας Εφορείας Αρχαιοτήτων την αξιοποίηση του σπουδαίου κεκρυμένου υπόγειου και ενάλιου θησαυρού του αρχαίου Γυθείου για ιστορικούς και τουριστικούς λόγους.

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Επιμελητήριο Λακωνίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων