19/03/2021 19/03/2021 Xθες, Πέμπτη 18/3/21 οι Σεβ. Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβησαν στο στρατόπεδο «Συνταγματάρχη Κων. Δαβάκη» όπου και παρέστησαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκσης του ΚΕΕΜ από τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο ε.α. κ. Αθανάσιο Χρυσακόπουλο στον νέο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Πολίτη. Στην τελετή, που λόγω των...
19 Μαρτίου, 2021 - 14:00

Στη νέα διοίκηση του ΚΕΕΜ οι Μητροπολίτες Μάνης και Μονεμβασίας

Διαδώστε:
Στη νέα διοίκηση του ΚΕΕΜ οι Μητροπολίτες Μάνης και Μονεμβασίας

Xθες, Πέμπτη 18/3/21 οι Σεβ. Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβησαν στο στρατόπεδο «Συνταγματάρχη Κων. Δαβάκη» όπου και παρέστησαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκσης του ΚΕΕΜ από τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο ε.α. κ. Αθανάσιο Χρυσακόπουλο στον νέο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Πολίτη.

Στην τελετή, που λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ολιγάριθμων επισήμων, παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εφοδιασμού Μεταφορών του ΓΕΣ Υποστράτηγος, κ. Θεοχάρης, ο Διοικητής Διοίκησης Κέντρου 4ης Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος», Υποστράτηγος κ. Γιοβάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Τσιγαρίδης και αξιωματικοί του ΚΕΕΜ.

Ο Σεβ. Σπάρτης κ. Ευστάθιος απηύθυνε σχετικό λόγο και ο Σεβ. Μάνης ανέγνωσε την ειδική Ευχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων