29/03/2021 29/03/2021 Την Β’ Κυριακή των Νηστειών (28-3-2021), που η Εκκλησία μας τιμά τον άγιο Γρηγόριο Αρχιεπίσκοπο Θεσ/νίκης τον Παλαμά, που έζησε τον 14ο αιώνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη στον ιστορικό ιερό Ναό της Παναγίας – Πασσαβά και τέλεσε την Θ. Λειτουργία. Στο κήρυγμά του ανεφέρθη στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, υπογραμμίζοντας το μεγάλο...
29 Μαρτίου, 2021 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 13:11

Τι πρέπει να κάνουμε σήμερα; Προσευχή για όλους και για όλα

Διαδώστε:
Τι πρέπει να κάνουμε σήμερα; Προσευχή για όλους και για όλα

Την Β’ Κυριακή των Νηστειών (28-3-2021), που η Εκκλησία μας τιμά τον άγιο Γρηγόριο Αρχιεπίσκοπο Θεσ/νίκης τον Παλαμά, που έζησε τον 14ο αιώνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη στον ιστορικό ιερό Ναό της Παναγίας – Πασσαβά και τέλεσε την Θ. Λειτουργία.

Στο κήρυγμά του ανεφέρθη στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, υπογραμμίζοντας το μεγάλο του χάρισμα, που ήταν η αδιάκοπη προσευχή. Αυτό, τόνισε ο Σεβασμιώτατος, πρέπει να κάμουμε και εμείς σήμερα. «Προσευχή για όλους ανεξαιρέτως και για όλα».

 

 

 

 

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων