19/09/2018 11/10/2018 Μέσα σε κλίμα ευφορίας και κατάνυξης τελέστηκε στην Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, ο αγιασμός του νεοϊδρυθέντος 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή χρονιά και απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους είπε ότι η Ι.Μ. στο πολυσχιδές έργο που...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:22
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:12

Εγκαινιάστηκε ο 2ος βρεφονηπιακός της Ι.Μ. Μαντινείας

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε ο 2ος βρεφονηπιακός της Ι.Μ. Μαντινείας

Μέσα σε κλίμα ευφορίας και κατάνυξης τελέστηκε στην Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, ο αγιασμός του νεοϊδρυθέντος 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως.


Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή χρονιά και απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους είπε ότι η Ι.Μ. στο πολυσχιδές έργο που έχει να επιτελέσει έχει ενταξει και το έργο της διαπαιδαγωγήσεως των νεαρών βλαστών της κοινωνίας.


Εν συνεχεία ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Προστασίας Απόρων Τυφλών Τριπόλεως «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», διότι παραχώρησαν τμήμα των εγκαταστάσεων του ιδρύματος για να στεγασθεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός.


Επίσης, ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταθμού , κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλo, για όλες τις ενέργειες που έκανε μέχρι σήμερα ώστε να λειτουργήσει άλλος ένας Bρεφονηπιακός Σταθμός της Ιεράς Μητρόπολης στην Τρίπολη.

“Φωτό ΧΑΜπίτας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων