07/09/2021 07/09/2021 Στις 8 Σεπτεμβρίου μνήμη του Γενεσίου της Θεοτόκου εορτάζει το Εξωκκλήσιο  του  Μητροπολιτικού Ιερού  Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, Παναγία της Φτέρης, στη θέση Φτέρη Μηλιάς Μαντινείας. Ιερός Ναός που έχει  υπό την προστασία της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Αρκαδίας. Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30 θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ ανήμερα της εορτής,...
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2021 - 10:06

Η εορτή Γενεσίου της Θεοτόκου σε ναό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Διαδώστε:
Η εορτή Γενεσίου της Θεοτόκου σε ναό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Στις 8 Σεπτεμβρίου μνήμη του Γενεσίου της Θεοτόκου εορτάζει το Εξωκκλήσιο  του  Μητροπολιτικού Ιερού  Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, Παναγία της Φτέρης, στη θέση Φτέρη Μηλιάς Μαντινείας. Ιερός Ναός που έχει  υπό την προστασία της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Αρκαδίας.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30 θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ ανήμερα της εορτής, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων