08/09/2020 08/09/2020 Η εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάστηκε στο Εξωκκλήσι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, το οποίο έχει υπό την προστασία του το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας Αρκαδίας, την Παναγία της Φτέρης Μαντινείας στη θέση “Αμπέλια”.  Την Δευτέρα το απόγευμα τελέστηκε Αγιασμός και Μέγας Εσπερινός από τους Εφημέριους του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 13:23

Εόρτασε η Παναγία της Φτέρης

Διαδώστε:
Εόρτασε η Παναγία της Φτέρης

Η εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάστηκε στο Εξωκκλήσι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, το οποίο έχει υπό την προστασία του το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας Αρκαδίας, την Παναγία της Φτέρης Μαντινείας στη θέση “Αμπέλια”. 

Την Δευτέρα το απόγευμα τελέστηκε Αγιασμός και Μέγας Εσπερινός από τους Εφημέριους του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου και άλλων κληρικών της Περιφέρειας Μαντινείας ενώ σήμερα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Στις Ιερές Ακολουθίας συμμετείχαν πλήθος κόσμου μεταξύ και οι Αστυνομικοί της Αρκαδίας οι οποίοι τηρούσαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

ΧΑΜπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων