25/03/2022 25/03/2022 Σήμερα, 25 Μαρτίου 2022, η Πατρίδα μας γιορτάζει τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Στην καρδιά της Πελοποννήσου και του Αγώνος, την ηρωική Τριπολιτσά, τελέσθηκε Δοξολογία για τον εορτασμό της 201ης Εθνικής Επετείου στον Ιερό Ναό Παμεγίστων Ταξιαρχών. Χ.Α. Μπίτας Της Ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας...
25 Μαρτίου, 2022 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2022 - 21:06

Εορτή της 25ης Μαρτίου στην ηρωική Τριπολιτσά

Διαδώστε:
Εορτή της 25ης Μαρτίου στην ηρωική Τριπολιτσά

Σήμερα, 25 Μαρτίου 2022, η Πατρίδα μας γιορτάζει τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Στην καρδιά της Πελοποννήσου και του Αγώνος, την ηρωική Τριπολιτσά, τελέσθηκε Δοξολογία για τον εορτασμό της 201ης Εθνικής Επετείου στον Ιερό Ναό Παμεγίστων Ταξιαρχών.

Χ.Α. Μπίτας

Της Ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, τη συμμετοχή του ιερού Κλήρου και παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, του Στρατού, τοπικών φορέων και Συλλόγων και του ευσεβούς Λαού.

Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Ακολούθως, τελέσθηκε Επιμνημόσυνος Δέηση στο Μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων στην Πλατεία Άρεως, κατετέθησαν στέφανοι υπό των επισήμων και έλαβε χώρα η Μαθητική και η Στρατιωτική Παρέλαση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων